4gamers.be

Rainbow 6: Patriots nog steeds in ontwikkeling

Door Jay, 23-08-2013 15:01, bron: ign

Sinds de onthulling van Rainbow 6: Patriots hebben we eigenlijk niet veel meer van de game gezien of gehoord, al is het project inmiddels wel officieel verschoven naar de next-gen platformen. Ook op Gamescom kwam Ubisoft niet aanzetten met de game, maar executive director Alain Corre wist wel te vertellen dat Ubisoft er nog steeds mee bezig is. Het zou evenwel nog een tijdje kunnen duren vooraleer de game opnieuw gepresenteerd wordt.

Rainbow 6: Patriots werd aanvankelijk voorzien voor de huidige generatie, maar omdat het project nu verschoven is naar next-gen, wil men er ook effectief een next-gen game van maken. Er zijn heel wat technische snufjes die nu mogelijk zijn dankzij de nieuwe generatie consoles, en die mogelijkheden wil men ook benutten. Ook wil men de gamer verbazen met een echt goed verhaal, waar ook de nodige tijd inkruipt.

Wanneer we Rainbow 6: Patriots opnieuw te zien zullen krijgen, is niet bekend, maar het ziet er toch naar uit dat het een andere game zal zijn dan de game die eerst onthuld werd. Ook de naam zou eventueel veranderd kunnen zijn.

Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.