4gamers.be

PS4-games niet te installeren op externe schijf

Door Jay, 02-09-2013 00:02

Shuhei Yoshida heeft via Twitter weer geantwoord op een vraag omtrent de PS4. Iemand vroeg of het mogelijk zal zijn om games te installeren op een externe harde schijf, waarop het simpele antwoord "nee" kwam. Vermoedelijk zal het wel mogelijk zijn om zaken als foto's, video's en save files extern op te slaan.

In tegenstelling tot de PS4 laat de Xbox One je wel zo ongeveer alles opslaan op een externe harde schijf, inclusief games. Ook de Wii U, die intern slechts 32GB opslagcapaciteit heeft, laat toe om games extern te installeren. De PS4 komt standaard wel met een harde schijf van 500GB en het is mogelijk deze te vervangen, wat mogelijk een oplossing biedt voor wie te weinig plaats zou hebben voor games de komende generatie.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.