4gamers.be

PS4-productie bewust gesaboteerd door Foxconn-arbeiders?

Door Jay, 18-11-2013 12:02, bron: vg247

Of er iets van aan is, valt moeilijk te controleren, maar blijkbaar heeft een werknemer van Foxconn bekend dat arbeiders bewust de PS4-productie hebben gesaboteerd, tenminste in de Yantai China-fabriek. Dat zouden ze hebben gedaan als protest tegen hun slechte werkomstandigheden, waar Foxconn al meermaals door in opspraak kwam. Wie een PS4 uit die specifieke fabriek zou hebben, zou blijkbaar al blij mogen zijn als de console gewoon opstart.

Hopelijk wordt dit verder onderzocht en levert dat onderzoek ook iets op, maar tot dan valt er moeilijk iets te zeggen over de authenticiteit van dit bericht. Productieproblemen zijn er altijd, alleen is het nu dus de vraag of er ook bewuste sabotage is.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.