4gamers.be

Man kleedt vrouw uit tijdens PS4-livestream

Door Jay, 25-11-2013 11:09

Met de komst van de next-gen consoles lijkt het makkelijker dan ooit om een livestream op poten te zetten. In het geval van de PS4 kan dat nu al rechtstreeks via Twitch, terwijl de Xbox One nog even moet wachten op die functie. Mensen lijken er al gretig gebruik van te maken en er wordt ook creatief mee omgesprongen, al is de ene expressie van creativiteit de andere niet.

Afgelopen weekend doken op Twitch plots livestreams op van mensen die The Playroom speelden, de PS4-game die je laat spelen met kleine robotjes. Omdat deze game gebruik maakt van de PS4-camera en ook de spelers in beeld brengt, lijkt dit een ideale setting voor een live show waarin je vanalles en nog wat kan doen. Zo waren er shows die telefoontjes van mensen beantwoordden en wedstrijden organiseerden, maar er waren ook minder interessante taferelen te zien zoals iemand die een hele dag op zijn zetel lag te slapen.

Nog een andere livestream toonde dan weer hoe een koppel zich aan het bezatten was. De vrouw dommelde uiteindelijk in, waarna de man, vermoedelijk aangespoord door zijn publiek, eerst haar blouse omlaag trok zodat haar borst zichtbaar werd, om haar vervolgens enkele minuten later helemaal uit te kleden. De livestream werd daarna offline gehaald en de account in kwestie werd van Twitch verbannen.

Live gaan lijkt komende generatie nog slechts een formaliteit en is met één druk op een knop gebeurd. Leuk aan de ene kant natuurlijk, maar het lijkt ook risico's in te houden die we nu vermoedelijk nog niet helemaal begrijpen. Het is niet ondenkbaar dat op basis van zulke nieuwe elementen het toekomstig beleid omtrent livestreams wordt aangepast, maar dat valt nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.