4gamers.be

Sony doet streaming service PlayStation Now uit de doeken

Door Jay, 08-01-2014 00:06

Tijdens CES 2014 heeft Sony PlayStation Now, een streaming service die gebruik maakt van de Gaikai-technologie, onthuld en toegelicht. De service laat gebruikers toe om games van vorige PlayStation-generaties (ook PS3) te streamen en te spelen via hun console, PS Vita, smartphone, tablet en Sony Bravia TV.

Voorlopig worden twee modellen voor PlayStation Now voorzien. Gebruikers kunnen games los huren en spelen voor een bepaald bedrag, of ze kunnen een abonnement nemen voor een bepaald bedrag. Zo'n abonnement zou dan nog wat extraatjes bevatten. Concrete prijzen zijn nog niet genoemd.

Eind januari zou in de VS een gesloten bèta van start gaan en in de zomer zou de service volledig uitgerold moeten zijn. Dit geldt echter enkel voor de VS en het is niet bekend hoe het precies voor Europa zit. Eerder werd al gezegd dat het voor Europa iets ingewikkelder ligt omwille van de hoeveelheid verschillende internet providers en wispelturige internetverbindingen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.