4gamers.be

TowerFall Ascension mogelijk voor PS Vita, onwaarschijnlijk voor PS3

Door papfles, 21-02-2014 00:05

Als je een game naar PS4 brengt en het vergt niet de grootste middelen van de console, dan is het nogal evident dat er ook gedacht wordt aan een versie voor PS Vita en PS3. Die vraag werd ook gesteld aan de maker van TowerFall Ascension, de PS4-versie van het OUYA-spel. Toch zal je enkel naar de PS4-versie kunnen uitkijken op dit moment, want dat is al wat er op dit moment gepland is.

Toch houdt de man de deur nog open voor een PS Vita-versie, wat niet geheel onlogisch is gezien de synergie met de PS4, maar een PS3-port lijkt bijzonder onwaarschijnlijk, want daar was hij minder hoopvol over en sprak hij ook niet over mogelijke plannen, terwijl hij bij de PS Vita-versie nog zei dat "die mogelijk is in de toekomst." Towerfall Ascension verschijnt op 11 maart op PS4.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.