4gamers.be

DriveClub boekt "spectaculaire vooruitgang"

Door papfles, 27-03-2014 09:37

Uitstel, schijnbaar nog eens uitstel en vervolgens ontslagen bij de studio, het klinkt niet meteen als een ideale ontwikkeling voor DriveClub en diens ontwikkelaar, Evolution Studios. Toch is Sony er rotsvast van overtuigd dat de ontwikkeling van het spel "van het ene sterke punt naar het andere gaat". "De aanpassingen hebben geen invloed gehad op de ontwikkeling van het spel of op het team."

"We hebben er volledig vertrouwen in dat het spel zijn belofte zal nakomen en dat het de eerste echt sociaal verbonden racegame zal zijn op PS4 en we zijn ook bijzonder tevreden met het niveau dat Evolution Studios bereikt. De vooruitgang die geboekt wordt, is spectaculair, dus we kijken er naar uit om de komende weken updates te brengen over diens ontwikkeling, releasedatum, aangevuld met trailers van het spel."

DriveClub screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.