4gamers.be

Sony kondigt SHAREfactory en firmware 1.7 aan

Door rafbanaan, 17-04-2014 09:18, bron: blog

Op GDC kondigde Sony de nieuwe firmware 1.70 aan voor de PlayStation 4. Tot op het heden was het stil hieromtrent, maar daar is vandaag verandering in gekomen. Sony overloopt in een video enkele van de nieuwe features die we mogen verwachten in deze firmware. Ten eerste stelt men de nieuwe SHAREfactory voor waar je je opgenomen filmpjes kan tweaken om het hierna te sharen. De SHAREfactory brengt tal van mogelijkheden, maar we wijzen je graag naar onderstaande video om het zelf te ontdekken. Ten tweede kan je nu je opgenomen of aangepaste video's exporteren naar een externe USB-opslag. Je krijgt de mogelijkheid om HDCP uit te schakelen, zodat je eindelijk met je eigen apparatuur kan opnemen, indien gewenst.

Als laatste krijgen we de Predownload mogelijkheid. Om niet te moeten wachten op de release kan je met de nieuwe firmware games die je digitaal bestelde 4 dagen van te voren downloaden. Indien de auto-download goed staat ingesteld, zal dit allemaal automatisch gedaan worden, zodat je op release het spel enkel nog maar moet opstarten. Voorlopig is dit al wat we krijgen over de nieuwe firmware 1.70. Meer nieuwigheden worden later nog onthuld, maar een datum voor de firmware werd nog niet medegedeeld.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.