4gamers.be

Bug in The Elder Scrolls Online laat je items en goud makkelijk kopiëren

Door Jay, 18-04-2014 18:07, bron: kotaku

Er is een redelijk ernstige bug ontdekt in The Elder Scrolls Online. Het blijkt namelijk redelijk eenvoudig te zijn om items en goud te kopiëren door gebruik te maken van de guild banks. Dat lukt het makkelijkste door gebruik te maken van een automatisch klikprogramma, maar in principe kan je het ook toevallig activeren.

Zenimax Online Studios heeft eerder vandaag laten weten dat het de guild banks tijdelijk heeft uitgeschakeld, vermoedelijk in een poging om de bug een halt toe te roepen. Ook zouden al duizenden cheaters gebanned zijn, al is daarbij niet duidelijk of er een onderscheid is gemaakt tussen wie de bug bewust heeft misbruikt en wie per ongeluk items heeft gedupliceerd. Verder is het de vraag wat er gebeurt met gedupliceerd geld. Vermoedelijk komt er nu snel een patch om de bug, die hieronder getoond wordt, te verhelpen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.