4gamers.be

9-jarige geeft spaargeld voor PS4 uit aan rookdetectoren

Door Jay, 27-04-2014 09:18, bron: metro

De 9-jarige Hector Montoya uit Texas was aanvankelijk aan het sparen voor een PS4 en had al 300 dollar bij elkaar gesprokkeld, toen hij besloot om met dat geld iets helemaal anders te kopen, namelijk rookdetectoren. De jongen had namelijk het tragische verhaal gehoord dat een moeder en haar kind recent waren overleden in een brand. Hun huis zou geen rookdetector hebben gehad. "Ik had besloten dat een leven redden belangrijker is, omdat elk verloren leven er een te veel is," vertelt de 9-jarige. Met zijn geld werden meer dan 100 detectoren aangeschaft, die vooral in huizen van bejaarden werden geïnstalleerd.

De daad van naastenliefde van Hector heeft veel mensen geraakt, waaronder de 19-jarige Ashton Harder en zijn 14-jarige zus Peyton. Zij besloten zelf samen te leggen om alsnog een PS4 te kopen voor Hector, die de console volgens hen dubbel en dik verdiend heeft.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.