4gamers.be

Vacature Guerrilla Games hint naar mictrotransacties en sociale focus

Door Jay, 30-04-2014 11:18, bron: guerrilla-games

Het is al een tijd bekend dat Guerrilla Games, dat vorig jaar nog Killzone: Shadow Fall uitbracht voor PS4, werkt aan een nieuw IP. Veel is daar evenwel nog niet over bekend, al duiken nu en dan wel eens wat vacatures op die iets meer info bevatten. Zo is er nu een vacature voor online designers die ervaring moeten hebben met microtransacties of andere "niet-traditionele" verdienmodellen. Ook ervaring met de ontwikkeling van online gaming communities en een grote sociale focus is vereist.

In welk stadium van de ontwikkeling het nieuwe IP zich momenteel bevindt, is niet bekend. Het zou dus nog wel een tijdje kunnen duren vooraleer het onthuld wordt, maar het zou ook kunnen dat we er tijdens E3 al meer van te zien krijgen. Afwachten dus.

Killzone: Shadow Fall screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.