4gamers.be

Nieuw PS4-project From Software mogelijk gelekt

Door GuerrillaDawg, 03-05-2014 08:30

Het is weer de tijd van het jaar, E3 ligt op de loer en dat betekent dat het ook heel moeilijk wordt om bepaalde zaken geheim te houden. Vandaag krijgen we daar misschien het bewijs van te zien, er is namelijk een interessant lek opgedoken. Een handvol screenshots zijn online geplaatst en volgens de uploader in kwestie zou het gaan om het nieuwe From Software-project dat exclusief voor PlayStation 4 zou verschijnen. Echt veel info is er niet beschikbaar en onderstaande screenshots en de daarbij horende titel - Project Beast - zijn voorlopig zowat het enige tastbare bewijs. Het gebeurt natuurlijk wel meer dat mensen valse informatie verspreiden naarmate we steeds dichter bij E3 komen, je kan dit nieuws dan ook best met een korrel zout nemen. Dat gezegd zijnde komt het wel overeen met eerdere geruchten over een mogelijke exclusieve PS4-titel van From Software en verder is de stijl van de screenshots ook in de lijn van het eerdere werk van de ontwikkelaar. Eén ding is zeker: het wachten op E3 wordt nu nóg moeilijker.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.