4gamers.be

Nieuw PS3- en PS4-model op komst?

Door Jay, 21-05-2014 17:01, bron: dualshockers

Het ziet ernaar uit dat Sony van plan is om nieuwe versies van de PS3 en PS4 uit te brengen, al moeten er vermoedelijk geen al te grote veranderingen verwacht worden. De aanwijzing voor nieuwe versies komt er via de officiële website van de bevoegde instantie in Indonesië, waar voor de PS3 versie CECH-4306CH en voor de PS4 versie CUH-1106A staat vermeld.

Op basis van de nieuwe codes lijken de aanpassingen aan de consoles miniem en het lijkt dan ook eerder om evoluties te gaan dan om redesigns. Een redesign wordt bijvoorbeeld meestal aangegeven door het eerste cijfer van de code te veranderen, maar de Super Slim had reeds een 4 als eerste cijfer. De laatste letters zijn dan weer wel anders tegenover een vorige versie, wat mogelijk wijst op een verandering betreffende de harde schijf.

Wat het nieuwe PS4-model betreft, daar lijkt de code te suggereren dat het om een verandering van de chip gaat. Dit wordt meestal aangegeven door het aanpassen van het tweede cijfer van de code. De huidige versie van de PS4 in Azië heeft de code CUH-1006A, dus CUH-1106A wijst mogelijk op een kleinere en meer efficiënte chip.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.