4gamers.be

Day one patch The Last of Us Remastered brengt photo mode

Door Jay, 21-07-2014 18:21, bron: eurogamer

Een leuke feature in inFamous: Second Son was de photo mode die je toeliet om de camera los te koppelen en zo in-game foto's te maken die je dan online kon delen. Een gelijkaardige photo mode zal ook van de partij zijn bij The Last of Us Remastered. De photo mode zal namelijk worden toegevoegd via een day one patch. Die patch op zich zou redelijk klein zijn en naast de photo mode ook Grounded, de documentaire van Naughty Dog over het maken van The Last of Us, toevoegen.

The Last of Us Remastered verschijnt officieel op 30 juli voor PS4, maar inmiddels lijken er al enkele exemplaren in het wild te zijn opgedoken. Meldingen daaromtrent suggereren dat de game een installatie 50GB vereist.

The Last of Us Remastered screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.