4gamers.be

Uncharted-film verschijnt in juni 2016

Door papfles, 24-07-2014 00:06, bron: hollywoodreporter

We kwamen nog maar recent van de regisseur te weten dat de opnames voor de Uncharted-film voor begin 2015 gepland waren en nu komt Sony naar buiten met de daadwerkelijke datum waarop de film in de zalen zal verschijnen. Dat wordt op 10 juni 2016 zijn, de datum waarop Amazing Spider-Man 3 had moeten uitkomen (maar die is ondertussen uitgesteld).  "10 juni is een geweldige datum voor Uncharted. Het is gewoon de juiste plek voor deze spannende actie-avonturenfilm", laat Sony weten. Het is ondertussen nog altijd niet duidelijk wie de hoofdrol nu zal vertolken. Als Uncharted 4: A Thief's End eind 2015 uitkomt, lijkt men misschien op het juiste moment de hype voor de franchise omhoog te duwen om de film een duwtje in de rug te geven.

Uncharted 4: A Thief's End screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.