4gamers.be

Cast en script The Last of Us film besproken

Door Jay, 26-07-2014 15:45

Dat er plannen waren voor een The Last of Us film was al bekend, en tijdens Comic Con is de film voor het eerst door Naughty Dog besproken. Veel concrete details zijn er nog niet en het zal ook nog heel wat jaartjes duren vooraleer de film effectief wordt uitgebracht, maar er zijn toch al wat interessante details vrijgegeven.

Het script wordt geschreven door Neil Druckman van Naughty Dog en Sam Raimi, de man achter de Evil Dead-films, is producer van dienst. Voor het script wil men zoveel als mogelijk trouw blijven aan de game, al moet het geheel voor de film natuurlijk wel wat ingekort worden. Men wil echter het originele verhaal van de game behouden en dus niet in functie van de film of een doelpubliek bepaalde zaken plots helemaal anders gaan doen.

Een director en cast voor de film zijn er nog niet, maar er is blijkbaar wel al gesproken met Maisie Williams, die in Game of Thrones de rol van Arya Stark vertolkt, om de rol van Ellie op zich te nemen. Toen gevraagd werd of acteur Bruce Campbell, die eigenlijk hand in hand gaat met The Evil Dead en Raimi, ook een plaats in de film zou krijgen, zei Raimi dat ze wel een plaatsje voor hem zouden vinden. Voor de rol van Joel wil men een sterke acteur die zijn eigen interpretatie van het personage kan brengen, omdat men liever een authentieke vertolking heeft dan een belabberde imitatie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.