4gamers.be

Co-op Call of Duty: Advanced Warfare "per ongeluk" getoond

Door Jay, 29-07-2014 14:42

Van de singleplayer van Call of Duty: Advanced Warfare hebben we al wat beelden gezien, maar net als de multiplayer van de game blijft ook de co-op voorlopig nog even verborgen. Dat weerhoudt fans er echter niet van om ontwikkelaar Sledgehammer te vragen naar info en teasers om de pijn van het wachten wat te verzachten. Iemand stelde Michael Condrey, mede-oprichter van Sledgehammer, dan ook voor om "per ongeluk" een vage foto van de co-op online te gooien, hetgeen Condrey vervolgens ook deed. Jammer genoeg is de foto effectief zo vaag dat we er eigenlijk weinig tot niets uit kunnen afleiden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.