4gamers.be

Website Call of Duty: Advanced Warfare vermeldt Wii U in broncode

Door Jay, 31-07-2014 14:10, bron: gonintendo

Officieel is Call of Duty: Advanced Warfare voorlopig enkel aangekondigd voor pc, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One, maar het zou kunnen dat de game ook nog voor de Wii U zal worden bevestigd. Inmiddels is namelijk gebleken dat de broncode van de website van Advanced Warfare melding maakt van de console van Nintendo.

Of Advanced Warfare werkelijk ook voor de Wii U zal verschijnen, valt nog af te wachten natuurlijk, maar het zou alleszins niet onlogisch zijn. Het is immers ook niet de eerste keer dat Activision erg lang wacht om de Wii U-versie van een Call of Duty te bevestigen. Voorts zei de website van E3 eerder dit jaar ook al dat Advanced Warfare naar de Wii U zou komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.