4gamers.be

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes helpt Konami richting winst

Door Jay, 06-08-2014 14:48

Konami heeft zijn resultaten vrijgegeven voor het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2015. Dat kwartaal begon begin april en eindigde eind juni. In die periode haalde Konami ongeveer 353 miljoen euro binnen, wat leidde tot een concrete winst van bijna 10 miljoen euro. Volgens Konami leverde Metal Gear Solid V: Ground Zeroes daartoe een belangrijke bijdrage. De game verkocht voor PS4 overigens drie keer meer dan voor Xbox One. Ook Pro Evolution Soccer en een groeiende mobiele markt waren factoren die hebben bijgedragen aan de winst.

Konami heeft gezegd dat het zich in de toekomst op nog meer platformen wil richten en vermeldde daarbij expliciet smartphones en tablets. Ook wil men meer sportgames uitbrengen voor de PS4 en Xbox One, maar het is niet bekend of het dan om andere games dan Pro Evolution Soccer gaat.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.