4gamers.be

Europese pre-order extra's LittleBigPlanet 3 bekend

Door Jay, 06-08-2014 15:01

Vorige week nog kregen we details over de Amerikaanse pre-order extra's voor LittleBigPlanet 3 en nu zijn ook de Europese extraatjes onthuld. Die verschillen niet verschrikkelijk veel van de Amerikaanse, wat ook niet meteen te verwachten was natuurlijk.

Om te beginnen wordt voor Europa een LittleBigPlanet 3 Extras Edition voorzien. Die is eigenlijk hetzelfde als de Amerikaanse Day One Edition en bevat het Dragon Age: Inquisition Costume Pack. Eveneens bevat deze editie het 4ThePlayers Costume Pack.

 

Pre-order bonussen zijn, net als in de VS, afhankelijk van de retailer waar je de game bestelt, dus wat dat betreft is het wat uitkijken geblazen. Pre-order extra's zijn zo nog het Mythical Creatures en het Hidden Animals Costume Pack, evenals het PlayStation Lineage Costume Pack. Dat laatste lijkt wat op het PlayStation Favorites Costume Pack van de VS, al krijgt Europa andere franchises voorgeschoteld, namelijk Journey, God of War, heavy Rain en ICO.

 

LittleBigPlanet 3 digitaal bestellen via PSN levert je tot slot het het Dragon Age: Inquisition Costume Pack en het 4ThePlayers Costume Pack op, evenals het Get it Now pack met t-shirts die Sackboy in LittleBigPlanet 2, LittleBigPlanet PS Vita en LittleBigPlanet Karting kan dragen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.