4gamers.be

Outlast: Whistleblower DLC verschijnt in april

Door Jay, 26-02-2014 10:05

Enkele maanden geleden werd de Whistleblower DLC aangekondigd voor Outlast en nu laat Red Barrels weten dat de nieuwe content ergens in april zal verschijnen voor pc en PS4. Ook zijn wat extra details over de prequel DLC gegeven. Voor de zekerheid waarschuwen we voor spoilers.

Whistleblower laat je in de huid kruipen van Waylon Park, een software engineer onder contract bij Murkoff en de man die journalisten over heel de wereld, waaronder Miles, informeerde aan het begin van de originele game. Hij spendeerde enkele weken in het Mount Massive Asylum, waar hij niet eens de kans kreeg om zijn vrouw en zoon te spreken omwille van de strenge veiligheidsregels. Hij kreeg al snel een afkeer van de praktijk van de dokters om onverantwoorde experimenten uit te voeren op hun patiënten, enkel en alleen om er geld aan te verdienen. Hij had medelijden met de patiënten, wat Waylon de kracht gaf om het walgelijke geheim van Mount Massive te ontmaskeren.

Hoewel Wistleblower grotendeels prequel DLC is die de gebeurtenissen toont die leiden naar Outlast, zal de nieuwe content ook voorbij de gebeurtenissen van Outlast gaan om zo het laatste hoofdstuk van het verhaal van Mount Massive Asylum te brengen.

Samen met de nieuwe details werd ook een eerste screenshot vrijgegeven.

Outlast screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.