4gamers.be

Co-op uitbreiding voor Killzone: Shadow Fall onthuld

Door Jay, 16-05-2014 16:29

Na de teasers eerder deze week is vandaag een co-op uitbreiding voor Killzone: Shadow Fall onthuld. De uitbreiding heet Intercept en bestaat uit vier arena maps die gebaseerd zijn op locaties uit de singleplayer. Intercept verschijnt in juni en is gratis voor wie een Season Pass heeft. Later zal de content ook als standalone optie beschikbaar zijn.

In Intercept kruipen vier spelers in de huid van een elite VSA-team dat bekend staat als Intelligence Squad Alpha. Dit team is actief "behind enemy lines" en heeft de opdracht om bepaalde informatie van de Helghast naar het VSA-hoofdkwartier te krijgen. Aan die info moet wel nog eerst geraakt worden, waardoor het team de Helghast lang genoeg moet zien af te houden om een Hacking Uplink op te zetten.

Binnen het team zijn er verschillende rollen, zijnde Assault, Marksman, Medic en Tactician. Redelijk klassiek dus. De score tijdens het spelen zal aanduiden hie dicht je bent bij het operationeel krijgen van de Hacking Uplink. De score gaat ook omhoog door de Uplinks succesvol te verdedigen. Er kunnen ook bonussen verdiend worden, zoals artillery strikes en jetpacks.

 

 

Killzone: Shadow Fall screenshot

Killzone: Shadow Fall screenshot

Killzone: Shadow Fall screenshot

Killzone: Shadow Fall screenshot

Killzone: Shadow Fall screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.