4gamers.be

Without Memory aangekondigd als PS4-exclusive

Door Jay, 02-06-2014 13:39

Ontwikkelaar Dinosaurum Games Without Memory heeft aangekondigd, exclusief voor PS4. Het betreft een third-person psychologische thriller op basis van de Unreal Engine 4 die in 2016 ergens zou worden gelanceerd. Voor de game is de studio inspiratie gaan halen bij het werk van Quantic Dream, waaronder Heavy Rain en Beyond: Two Souls.

Without Memory draait rond Anna, een meisje dat op een dag wakker wordt in een bos en zich niets meer herinnert, wat haar uiteraard erg bang maakt. Alles wat je doet in de game zou een invloed hebben op het verloop van het verhaal en de ontwikkeling van Anna als personage. Je zal moeten zien te overleven in harde omstandigheden en moeilijke beslissingen moeten nemen, waarvoor je dan ook de verantwoordelijkheid zal moeten dragen. Dit is echter nodig als je de waarheid achter wat is gebeurd wil achterhalen.

Net als Heavy Rain en Beyond: Two Souls zou Without Memory gebruik maken van de "moderne" versie van quick-time events, terwijl er ook puzzels en zijmissies zullen zijn. Qua graphics gaat men voor een realistische stijl met gedetailleerde gezichtsuitdrukkingen, maar voorlopig zijn er nog geen in-game beelden beschikbaar. Wel is er al wat concept artwork.

Without Memory screenshot

Without Memory screenshot

Without Memory screenshot

Without Memory screenshot

Without Memory screenshot

Without Memory screenshot

Without Memory screenshot

Without Memory screenshot

Without Memory

  • Release: TBA
  • Ontwikkelaar:
  • Uitgever:

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.