4gamers.be

Horrorgame voor Project Morpheus gelekt?

Door Jay, 08-06-2014 16:33, bron: neogaf

Een redacteur van Rely on Horror, een website die zich focust op horrorgames, krijgt regelmatig wel eens e-mails met informatie die de ene keer wel en de andere keer niet blijkt te kloppen. De redacteur is dan ook voorzichtig met het naar buiten brengen van bepaalde zaken, maar recent krijg hij een wel erg interessante e-mail van een anonieme bron. De mail bevatte artwork en ook alpha screenshots van een horrorgame die, afgaande op een van de stukjes artwork, bestemd is voor Project Morpheus, de virtual reality headset van Sony voor de PS4. We zouden hier kunnen speculeren over studio's die met de game bezig zouden kunnen zijn, maar misschien is het gewoon het beste van af te wachten en te zien wat E3 al dan niet brengt.

Artwork


(klik voor de originele grootte)

Alpha screenshots


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.