4gamers.be

Artwork opgedoken van third-person Call of Duty

Door Jay, 25-06-2014 13:54, bron: eddiedelrio

Het is geweten datv Sledgehammer Games op een bepaald moment werkte aan een third-person Call of Duty game die zich zou afspelen tijdens de Vietnam-oorlog, maar het project werd opgedoekt omdat Sledgehammer de kans kreeg om mee te werken aan Call of Duty: Modern Warfare 3, om vervolgens een derde studio in de Call of Duty-cyclus te worden waardoor ze begonnen met de ontwikkeling van Call of Duty: Advanced Warfare.

Ondanks het feit dat Sledgehammer te kennen heeft gegeven dat het de third-person Call of Duty graag nog zou maken, lijkt de kans toch klein dat we de game ooit te zien zullen krijgen. We zullen het dan ook moeten stellen met info en beelden die nu en mogelijk in de loop der jaren naar buiten komen. Zo is er nu wat artwork voor het project gevonden van een zekere Eddie Del Rio, die ook artwork maakte voor onder meer Star Citizen. Het artwork is redelijk duister, wat natuurlijk goed past bij het thema van de Vietnam-oorlog.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.