4gamers.be

Japans café is een ode aan Final Fantasy XIV

Door Jay, 02-08-2014 15:29, bron: kotaku

Sommige cafés zijn ingericht volgens een bepaald thema en in Japan zijn er natuurlijk heel wat cafés die inspiratie halen bij bepaalde games. Zo is er een Tokio sinds enkele dagen een café dat helemaal in het teken staat van Final Fantasy XIV.

Het café heet Eorzea Cafe en is, uiteraard, vernoemd naar Eorzea, de regio waar Final Fantasy XIV zich afspeelt. Het café is ontworpen naar de Carline Canopy, een taverne die zich in Final Fantasy XIV binnenin de The Roost inn bevindt. Het interieur is voorzien van wapens, Moogles, een grote map aan de muur en meer. Ook zijn er pc's voorzien waar de game gespeeld kan worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.