4gamers.be

[Games van 2014] Destiny

Door papfles, 03-01-2014 13:57

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 Destiny in het nieuws 

28 november 2012
Concept art en details Destiny gelekt

23 december 2012
Bungie teaset Destiny met kerstkaartje

17 februari 2013
Destiny officieel onthuld

30 april 2013
Destiny bevat mogelijk betaalmodel

23 mei 2013
De wet van de jungle in live-action trailer Destiny

11 juni 2013
Eerste gameplay trailer van Destiny

24 juni 2013
Bungie praat nog niet over micro-transacties voor Destiny

7 augustus 2013
Destiny wil trolls en 'giftige' spelers counteren

30 september 2013
Destiny toont boxart

1 oktober 2013
Stevige trailer Destiny toont nieuwe gameplay

15 november 2013
Playstation krijgt Destiny-bèta als eerste

7 december 2013
Destiny heeft releasedatum te pakken

Destiny screenshot

 Over Destiny 

Toen Bungie besloot om de Halo-deur dicht te trekken, was het afwachten welke game de studio zou gaan ontwikkelen en met welke uitgever. Uiteindelijk werd het Activision, dat in Destiny (onthuld op 17 februari) de perfecte steun voor Call of Duty ziet. De eerste beelden lieten een ruimtegetinte game zien, waarin we grootschalige oorlogen zullen kunnen uitvechten.

Het spel zal enkel online te spelen zijn, werd oorspronkelijk als third person shooter gebouwd en zal je toelaten om alles (buiten bepaalde elementen) toch als singleplayer aan te pakken voor wie dat wenst. Sowieso ziet men het groots, want de hulp van NASA werd ingeroepen en men pocht nu al met bijzonder goede pre-order aantallen.

De releasedatum is ondertussen in september 2014 vastgeprikt, net zoals de platformen ook bekend zijn, al blijft men zwijgen over een pc-versie. Een bèta in de zomer moet iedereen overtuigen, want sowieso wil Bungie zoveel mogelijk volk het spel laten testen. Wie niet kan wachten, moet wel op een Playstation-console zitten, want die krijgen de bèta eerst (net zoals exclusieve content).

Destiny screenshot

 Volg Destiny 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Destiny verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.