4gamers.be

De interface van de PlayStation 4 in actie

Door rafbanaan, 11-06-2013 14:20

Tijdens de conferentie van Sony kregen we de user interface van de PlayStation 4 niet te zien, maar dat is geen reden om te treuren. In onderstaande trailer geeft Sony namelijk een overzicht van wat je mag verwachten van de nieuwe interface. Zo kan je makkelijk de activiteiten van je vrienden volgen en snel een video bekijken van een vriend, indien je in moeilijkheden zit. Voorts zien we de Cross-chat in actie en kan je makkelijk een nieuwe titel aankopen in de PlayStation Store en deze downloaden op de achtergrond, terwijl je verder speelt met een andere titel. De Share-functie wordt nogmaals in het daglicht geplaatst en we zien ook dat je eenvoudig aankopen kan verrichten en berichten kan sturen via je mobiele apparaten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.