4gamers.be

DriveClub racet voorbij met nieuwe gameplaybeelden

Door Jay, 12-06-2014 00:06

Tijdens een E3-livestream hebben Sony en Evolution Studios nog wat meer gameplaybeelden getoond van DriveClub, terwijl game director Paul Rustchynsky nog eens commentaar voorzag ook. Zo vertelde hij dat elke wagen uniek is in de game, dat er aparte audio files zijn voor camerastandpunten binnen en buiten de wagen, dat het weer ook tijdens races dynamisch verandert en een effect heeft op de bestuurbaarheid van de wagen, en dat je in het midden van een race nieuwe uitdagingen voorgeschoteld kan krijgen waardoor je alsnog punten kan scoren, ook als je dan als laatste over de eindmeet rijdt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.