4gamers.be

Ubisoft introduceert Just Dance in eSports

Door Jay, 26-06-2014 12:08

Ubisoft en de Electronic Sports World Cup hebben een samenwerking aangekondigd om van Just Dance een officiële eSports discipline te maken. Daarmee zou het de eerste "casual" game zijn die in de line-up van de ESWC verschijnt. De ESWC is een wereldwijde competitie die lokaal begint met nationale kwalificatierondes, waarna er een World Final wordt gehouden in de vorm van een live show. Om je te kwalificeren zijn er drie opties:

1) Via de World Dance Floor, Just Dance’s online multiplayermodus, waar spelers tegen elkaar dansen. De kwalificatierondes staan gepland op 13 juli, 20 juli, 27 juli, 3 augustus, 31 augustus, 7 september, 14 september en 21 september 2014.

2) Stuur jouw beste dansopnames in via de in-game Autodance-feature voor Just Dance TV.

3) Via specifieke ESWC kwalificatie events en Ubisoft-events die later nog worden aangekondigd.

De twintig beste Just Dance-spelers worden overgevlogen naar de Paris Games Week, waar ze van 30 oktober tot 1 november strijden in de finale. Optredens worden beoordeeld op score en stijl door een jury en aan de hand van online stemming. Details over de juryleden en de prijzen voor de winnaars worden later nog bekendgemaakt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.