4gamers.be

Sigourney Weaver zit ook in Alien: Isolation

Door papfles, 10-07-2014 12:17, bron: hosted

Update:

Sigourney Weaver is nu ook te zien in een trailer waarin ze haar rol en haar visie op de game mag uitleggen. Er is ook nog een aparte pre-order trailer verschenen.

Origineel: Sigourney Weaver zit ook in Alien: Isolation

Ongeacht het andere werk dat Sigourney Weaver heeft gedaan als actrice zal de Alien-franchise altijd wel mee bovenaan staan qua verwezenlijkingen. Het is voor fans dan waarschijnlijk wel goed nieuws dat zij, samen met andere mensen uit de cast van de film, ook mee zal doen in Alien: Isolation. Spelers kunnen "Crew Expendable"- en "Last Survivor"-levels krijgen als ze het spel pre-orderen. Ripley, Dallas, Parker, Lambert en Ash zouden herkenbare namen moeten zijn voor fans van de filmfranchise. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.