4gamers.be

Mako keert terug in nieuwe Mass Effect

Door Jay, 28-07-2014 15:15

Tijdens Comic Con afgelopen weekend heeft BioWare de nieuwe Mass Effect besproken, al kwamen er geen al te concrete details naar buiten. De game zou immers nog jaren van een release verwijderd zijn en BioWare zou nog steeds aan het experimenteren zijn om te zien welke features men in de game zou implementeren. Ook zaken als de plaats van de nieuwe game in het geheel van de franchise, het ras van het hoofdpersonage etc. blijven voorlopig onduidelijk.

Eén ding is echter wel zeker: de terugkeer van de Mako, waar we voor het laatst mee aan de slag konden in de eerste game. Het voertuig keert dus terug, zij het blijkbaar zonder wapens, al werd er wel gehint naar aanpassingsmogelijkheden. In onderstaande video kan je vanaf 1:10 wat conceptbeelden van de nieuwe Mako bekijken. Ook werden prototypes getoond van de mannelijke en vrouwelijke versie van het hoofdpersonage, al bendadrukte BioWare wel dat in principe alles nog kan veranderen.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.